K. vd. Leij Advocatenkantoor

Ondanks mijn verbod dat  K.  mijn woning niet betreed doet hij dit alsnog. Hij weet dat het onrechtmatig betreden van een woning een misdrijf is  - en dat ook voor een advocaat!  

Op 05-10-2019,  terwijl ik de breekhamer naar de lokale Boels terug bracht, heeft Advocaat K. mijn woning betreden, door een opening in mijn kelder muur dat zijn zoon H. vdl eerder op 04-09 onrechtmatig heeft opengebroken.  Daar, in mijn gehuurde ruimte, heeft hij een foto van de muur die ik aan het slopen ben gemaakt. Deze foto (het bewijsmeteriaal) heeft hij naar mij geappt met de beschuldiging dat ik de woning aan het vernielen ben. Duidelijk dat meneer de advocaat dringend een advocaat nodig heeft om hem met deze zaak bij te staan!  De muur komt neer!

K.  liegt na het plegen van de misdaad: nadat hij zich heeft veraden met de foto, confronteer ik Advocaat K. en maak het hem duidelijk dat hij mijn woning niet mag betreden.  K.  verklaard dat hij de foto vanuit de algemene ruimte heeft gemaakt.  

Advocaat K. vd. Leij liegt na het plegen van de misdaad: nadat hij zich heeft veraden met de foto, confronteer ik Advocaat K. vd. Leij en maak het hem duidelijk dat hij mijn woning niet mag betreden.  K. vd. Leij verklaard dat hij de foto vanuit de algemene ruimte heeft gemaakt.  

Mijn vraag: welke algemene ruimte?.
K. vd. Leij liegt en schrijft: de fietsenkelder.
Mijn vraag: en waar is deze te vinden?
K. vd. Leij: toegang vanuit de steeg.
 
Met bovenstaande leugens heeft de eigenaar van K. vd. Leij  Advocatenkantoor te Spaarndam Gem. Haarlem zich diep in de poep gedompeld.
Het bewijsmateriaal heeft hij zelf naar mij verzonden.  


K. vd. Leij Advocatenkantoor:

VRAAGTEKEN ADVOCAAT